Bezoek INTERGEO 2024: ontdek de toekomst van geo-informatie met Stonex

Van 24 t/m 26 september 2024 zal Messe Stuttgart het kloppend hart zijn van de geospatiale gemeenschap. INTERGEO, het toonaangevende evenement voor geodesie, geo-informatie en landbeheer, brengt experts en visionairs van over de hele wereld samen. Met maar liefst 600 internationale merken, toonaangevende bedrijven, verenigingen en start-ups bevestigt INTERGEO zijn positie als het meest relevante evenement voor de wereldwijde geo-sector.

intergeo 2024

De belangrijke rol van geo-informatie

Geo-informatie is tegenwoordig onmisbaar bij het nemen van weloverwogen beslissingen op het gebied van stedelijke planning, transport en energiebeheer. Het speelt een cruciale rol in rampenvoorbereiding, milieubescherming en het beheer van hulpbronnen. Wereldwijde uitdagingen zoals de klimaatcrisis, verstedelijking en de beveiliging van hulpbronnen kunnen alleen worden aangepakt met behulp van geospatiale gegevens. Deze ontwikkeling wordt versneld door de toename van rekenkracht en technologieën zoals kunstmatige intelligentie en cloud computing. Geo-informatie vormt de kern van hoe wij de wereld begrijpen en erop reageren.

Breng een bezoek aan de Stonex stand

Dit jaar is Stonex wederom aanwezig met een indrukwekkende stand op INTERGEO 2024 in Stuttgart. Wij nodigen u van harte uit om de Stonex stand te bezoeken en de nieuwste producten en innovaties te ontdekken. Gedurende de beurs zijn er altijd collega’s van Geodirect aanwezig om vragen van bezoekers uit België, Nederland of Luxemburg te beantwoorden en u te verwelkomen.

U vindt de Stonex stand in Hal 1, Stand F1.059.

Mis de presentatie van Federica Pederzani niet op de Expo Stage in Hal 5 op 24 september van 10:40 tot 11:00 uur. Tijdens deze sessie zal zij de nieuwste 3D-oplossingen van Stonex presenteren en uitleggen hoe deze kunnen bijdragen aan de toekomst van geo-informatie.

We zien u graag in Stuttgart!

Meer informatie over INTERGEO: https://www.intergeo.de/en/