Uitnodiging Demo & Lunch Event – Stonex OnePole Solution

Op woensdag 11 september nodigen wij u van harte uit voor een speciaal Demo & Lunch event, waar u de kans krijgt om de baanbrekende Stonex OnePole Solution in actie te zien en zelf te ervaren. Dit event is gericht op geïntegreerd meten met de RTK GNSS Rovers en Robotic Total Stations en biedt een unieke gelegenheid om hands-on kennis te maken met deze innovatieve technologieën.

demo stonex onepole

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze interactieve ochtendsessie ontdekt u de vele mogelijkheden van het werken met de Stonex R180 Robotic Total Station en de nieuwste generatie Stonex RTK GNSS Rovers. U zult zien hoe eenvoudig het is om met de Cube-a Android software te werken, zelfs als u geen landmeetkundige achtergrond heeft. Inmeten en uitzetten wordt met de Stonex OnePole Solution écht kinderspel.

We starten met een presentatie waarin de voordelen van gecombineerd meten uitgebreid worden toegelicht. Daarna volgt een buitensessie, waarin u zelf aan de slag gaat met de instrumenten en ervaart hoe deze technologie uw werkprocessen kan vereenvoudigen.

Locatie

Het event vindt plaats bij Het Koloniekerkje, Koningin Wilhelminalaan 53, 8384 GG Wilhelminaoord.

Koloniekerkje

Programma

08:30 – 09:00 Inloop met koffie en thee

09:00 – 09:15 Welkom en toelichting Geodirect

09:15 – 09:45 Introductie en presentatie Stonex OnePole Solution

09:45 – 10:45 Demonstratie en hands-on buitensessie

10:45 – 11:00 Koffiepauze

11:00 – 12:00 Vervolg demonstratie en hands-on buitensessie

12:00 – 12:30 Q&A sessie

12:30 – 13:00 Lunch en afsluiting van het event

Meld u aan voor het Demo & Lunch event op woensdag 11 september

Wilt u deze informatieve en inspirerende ochtend niet missen? Deelname is gratis, maar we vragen u vriendelijk om zich vooraf online in te schrijven via deze link. Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail en kort voor het event ontvangt u aanvullende praktische informatie.

Inschrijven kan tot en met vrijdag 6 september. Wees er snel bij, want vol is vol.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op ons Demo & Lunch event!