Introductie nieuwe Stonex SC650 RTK GNSS CORS ontvanger

Geodirect kondigt met trots de lancering aan van de Stonex SC650 RTK GNSS CORS ontvanger, een revolutionair systeem dat speciaal is ontworpen voor de meest veeleisende monitoring- en landmeetkundige professionals. De SC650 zet een nieuwe standaard in precisie en betrouwbaarheid, en biedt ongeëvenaarde prestaties voor uw kritische toepassingen.

Stonex SC650

Precisie voor CORS RTK en monitoringtoepassingen

De nieuwe Stonex SC650 vertegenwoordigt het allerbeste op het gebied van GNSS- en RTK-technologie. Dankzij de integratie van de nieuwste innovaties levert deze ontvanger nauwkeurige en betrouwbare gegevens, die essentieel zijn voor succes in zelfs de meest complexe en uitdagende werkomgevingen.

Multi-constellatie ondersteuning

De Stonex SC650 maakt gebruik van meerdere satellietconstellaties, waardoor gebruikers kunnen rekenen op nauwkeurige resultaten, zelfs onder moeilijke omstandigheden. Of u nu werkt in dichtbebouwde stedelijke gebieden, onder zware vegetatie of in open veld, met de SC650 bent u verzekerd van betrouwbare gegevens, ongeacht de omgeving.

Geavanceerde radiotechnologie

Uitgerust met een ingebouwde radio die opereert binnen de frequentiebanden 410-470 MHz en 902,4-928 MHz, biedt de Stonex SC650 naadloze communicatie en efficiënte gegevensoverdracht. Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat uw systemen altijd verbonden blijven, wat essentieel is voor continue en betrouwbare operaties in het veld.

Veelzijdige prestaties voor diverse toepassingen

De Stonex SC650 is verkrijgbaar in twee verschillende versies, speciaal afgestemd op uiteenlopende gebruikersbehoeften. Of u nu betrokken bent bij statische monitoring of dynamische landmeetkundige metingen, de SC650 biedt de juiste prestatieopties om aan uw eisen te voldoen. Van nauwkeurige positiebepaling tot continue monitoring, de SC650 past zich flexibel aan uw projecten aan.

Uitgebreide connectiviteit

De SC650 is ontworpen met veelzijdigheid in gedachten en beschikt over diverse aansluitmogelijkheden, zoals DB9 9pin, Ethernet en een M12 connector. Deze uitgebreide connectiviteit maakt het eenvoudig om de SC650 te integreren met verschillende systemen en apparaten, wat zorgt voor soepele gegevensuitwisseling en vereenvoudigde installatieprocessen. Dit resulteert in efficiëntere workflows en verbeterde projectresultaten.

Ervaar het nieuwe tijdperk van hoge-precisie positionering

Of u nu werkt aan statische monitoring of dynamische positiebepaling, de Stonex SC650 biedt de precisie en betrouwbaarheid die cruciaal zijn voor het succes van uw projecten. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van de SC650 en ervaar hoe deze innovatieve technologie u kan helpen om de hoogste resultaten te behalen in uw vakgebied.

Deze nieuwe RTK GNSS ontvanger is vanaf nu leverbaar. Bezoek de Stonex SC650 productpagina voor meer informatie.