geodirect gis ontvangers

Stonex S580+

Ervaar ongeëvenaarde prestaties en centimeter precisie met de Stonex S580+ GNSS ontvanger, de ultieme oplossing voor al uw GIS en RTK applicatie behoeften. Ontworpen met een state-of-the-art GNSS board met 1408 kanalen, levert de S580+ uitzonderlijke nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit in een compact en lichtgewicht ontwerp.

STONEX S580+ RTK GNSS ontvanger

Multi-constellatie ondersteuning

De Stonex S580+ werkt naadloos met meerdere satellietsystemen, waaronder GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo en QZSS, voor een robuuste en betrouwbare positionering in diverse omgevingen.

Hoge precisie met IMU-technologie

Bereik moeiteloos centimeternauwkeurige positionering. De S580+ is uitgerust met geavanceerde IMU-technologie (Inertial Measurement Unit), waardoor snelle initialisatie en nauwkeurige metingen mogelijk zijn, zelfs bij een helling tot 60°. Dit maakt hem ideaal voor metingen op uitdagende of ontoegankelijke locaties waar traditionele methoden tekortschieten.

Verbeterde flexibiliteit en bewegingsvrijheid

De Stonex S580+ is ontworpen met de moderne gebruiker in gedachten en biedt een ongeëvenaarde bewegingsvrijheid. Of hij nu gedragen wordt of aan een gps-meetstok is bevestigd, de intelligente data-acquisitie mogelijkheden maken het een veelzijdig instrument voor elk veldwerk. Communiceer moeiteloos met externe apparaten zoals tablets, smartphones of PC’s via Bluetooth en Wi-Fi.

Robuust en betrouwbaar

De S580+ is gebouwd om de zwaarste omstandigheden te weerstaan en heeft een IP67-certificering, zodat hij ook in extreme omgevingen blijft werken. De rubberen beschermhoes biedt extra bescherming, waardoor het apparaat niet slipt, niet beschadigt en bestand is tegen een val van 1,2 meter op een harde ondergrond.

Naadloze gegevensoverdracht

Blijf verbonden en productief met betrouwbare opties voor gegevensoverdracht, waaronder Wi-Fi, Bluetooth en externe radio. De Stonex S580+ kan eenvoudig worden geconfigureerd via de interne webinterface of de Cube-connector app, zodat u RTK differentiële correcties kunt ontvangen en naadloos kunt integreren met landmeet- of GIS-software van derden.

Verhoog uw landmeetkundige- en GIS toepassingen met de Stonex S580+ GNSS ontvanger, waar geavanceerde technologie samenkomt met een robuust ontwerp voor ongeëvenaarde prestaties.

KENMERKEN

DOWNLOADS

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer weten over onze GIS ontvangers, of een afspraak maken voor een demonstratie? Neem contact op via onderstaande buttons of bel direct naar telefoonnummer +31 297 769 101.